Zoeken naar:

Mijn naam is Rob van Leeuwen, ik woon samen met mijn partner en onze zes Schnauzers op het prachtige Groningse platteland.

Wij zijn hierheen verhuisd om met onze honden lekker vrij te kunnen leven. De woonboerderij staat op zo`n 1,5 ha. grond, bestaande uit bos en weiland en een ruime moestuin. De honden kunnen naar buiten en naar binnen wanneer zij dat willen.

Mijn grote wens was om met de middenslag- Schnauzers te kunnen gaan fokken. Dat is nu mogelijk geworden. Ik heb honden uit diverse landen geïmporteerd om zo min mogelijk verwantschap tussen de honden onderling te hebben en om de genenpool te vergroten. Ik fok alleen met de middenslag- Schnauzer in de kleur Peper&Zout.

Een hobby van mij is om met mijn honden naar hondenshows te gaan. Wij gaan naar shows in binnen- en buitenland. De honden zijn gelukkig succesvol. De meesten zijn kampioenen.

Alle honden die ingezet worden bij de fok voldoen aan de regels die gesteld worden door de Nederlandse staat, de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en ze voldoen aan de eisen die het Fokregelement van de Nederlandsche Schnauzer Club stelt.